Мениджърът на Болтън Оуен Койл последва примера на наставника на Блекбърн Сам Алърдайс от вчера и нападна своя колега от Арсенал Арсен Венгер.

Френският мениджър на артилеристите разкритикува остро защитника Пол Робинсън за влизането в краката на Абу Диаби, което доведе до травмата в глезена на френския национал в мача Арсенал - Болтън.

Венгер направи голям проблем от цялата случка пред медиите дни по-късно, но Койл твърди, че двамата са си разменили смс-и веднага след срещата, в които отношение на треньора на лондончаните е било съвсем различно.

„Изпратих на Арсен съобщение след мача, за да му се извиня, че не успяхме да се видим, а той ми отговори, че сме добър отбор. Аз разбирам, че някои хора говорят разни неща след мачовете, но ако съм там, по-добре да ми го кажат в лицето”, каза Койл.

Оуен Койл освен това обвини Венгер в двуличност, посочвайки опасното влизане на Уилям Галас в краката на Марк Дейвис в предишния мач между двата тима през януари.

„Ако се налага да отговарям, само погледнете как Уилямс Галас влезе в Марк Дейвис през миналия сезон”, завърши наставникът на Мартин Петров в Болтън.