Един от асовете на Клифтънвил Джордж МакМълан направи интересно изказване пред медиите в Северна Ирландия преди заминаването на тима за София. Според халфа, гостуването на ЦСКА ще бъде „страшно” и футболистите на Клифтънвил ще трябва да се помолят преди да излязат на терена.

„В момента живеем живота на професионалните играчи в Англия. Печелим мачове в Европа, после имаме частни полети за следващия ни мач. Малко е нереално, но ние смятаме да се наслаждаваме на всяка секунда от това, защото кой знае, дали някога отново ще имаме възможност да направим отново това”, заявява МакМълан

Въпреки че не е наясно с играта на ЦСКА, халфът знае, че разликата между „армейците” и Цибалия е голяма. „Тренирахме в неделя следобед и ако трябва да бъда честен, не беше казано много за ЦСКА или това, как играят те. Единственото, което знаем, е, че те са от друга лига спрямо Цибалия. Въпреки че понякога бяхме изправени до стената, не се страхувахме от тях (Цибалия) - всъщност, да играем на 35 градуса бе по-притеснително”.

„Да играем в София ще бъде друго трудно нещо. Ще бъде страшно. Уверени сме и ще бъдем много добре подготвени, но мисля, че някои от нас ще трябва да кажат молитви преди да излезем на терена!”, сподели МакМълан.

„Важното нещо е да направим нещата равностойни и кой знае, какво ще се случи. Независимо от това, колко гониш топката, винаги ще имаш поне един шанс и може би ще сме в състояние да им предизвикаме главоболие”, допълни футболистът.