Затрудненията пред противника на ЦСКА в Лига Европа - Клифтънвил, продължават. Притиснати от краткото време между двата мача с Цибалия и предстоящия срещу ЦСКА, северноирландците изпитаха куп проблеми, най-вече около попълването на състава си, поради факта, че голяма част от играчите не са поискали нови три почивни дни от своите работодатели.

Друг проблем възникна около намирането на достатъчно голям чартър, който да побере и желаещите да гледат мача в София фенове и в крайна сметка тимът на Клифтънвил ще бъде почти без подкрепа във вторник вечер на националния стадион „В.Левски”.

Според последната информация, дошла в Борисовата градина, съперникът на ЦСКА ще пристигне в понеделник вечер, чак към 23.00 часа – или около 20 часа преди първия съдийски сигнал. Това означава, че играчите на Клифтънвил няма да могат да се възползват от възможността да тренират на терена на официалния мач, каквато е практиката в двубоите от европейските клубни турнири. Освен това, техният мениджър Еди Патерсън няма да може да даде традиционната пресконференция за българските медии.

Съществува минимален шанс, северноирландците да пожелаят да тренират сутринта преди мача, но не е сигурно, че ще им бъде позволено.