Старши треньорът на Рапид Виена Петер Пакулт заяви след победата над ЦСКА в Лига Европа, че ранният гол е дал самочувствие на неговите футболисти.

„Много съм доволен от отбора си. Постигнахме това, за което бяхме дошли. Успяхме да разрушаваме играта на съперника още от първата минута. Много съм доволен от успеха и се радвам, че се връщаме с триете точки”, коментира наставникът на виенчани.

„Не беше толкова лесно, колкото изглеждаше отстрани. След втория гол бяхме много по освободени. Особено в центъра доминирахме над ЦСКА, което се оказа от решаващо значение за крайния резултат. Ранният гол ни даде самочувствие, а фактът, че второто попадение падна толкова бързо също спомогна за нашата победа”, добави наставникът.

„Още през лятото казах, че не можем да гарантираме, че ще продължим напред. Играем мач за мач и точка за точка. Днес спечелихме три и продължаваме към следващия мач. Тази победа ни дава много самочувствие и мотивация на футболистите ми за мачовете в австрийското първенство”, каза още Петер Пакулт.