Собствениците на ЦСКА Димитър Борисов и Иво Иванов излязоха десетина минути преди края на мача с Рапид от стадион „Васил Левски”, като и двамата заявиха, че ще има персонални промени в клуба. На въпрос дали ще бъде сменян Гьоре Йовановски, Димитър Борисов отвърна: „Само треньорът ли?!” Иво Иванов също заяви, че ще има промени в клуба.

„Разочарован съм от играта и бездушието на футболистите. Отборът като не играе, феновете са прави. Аз не виждам да имам някаква вина. Това, което се иска от мен го правя. Няма израстване, дори отборът върви надолу. Мисля, че след този мач ще има промени”, сподели Борисов.

 

„Промени в ЦСКА ще има задължително. Според мен ще има промени. Мисля, че промени няма да има само в треньорското ръководство. Футболистите не играят, както трябва. Феновете са прави затова, че ние не играем нищо. Аз не виждам моята вина в това. Никой не ми се е обаждал да иска да купува ЦСКА”, добави босът на „армейците”.

Димитър Борисов каза още, че „ако дойде човек, който докаже, че може да издържа ЦСКА”, ще му го даде без пари. Борисов също така добави, че той не взима еднолично решенията в клуба, тъй като е само един от членовете на Управителния съвет.

„Много съм разочарован от представянето на отбора. Разбирам напълно феновете. Не мога да приема бездушието на футболистите. Няма израстване в отбора. Вървим даже надолу. Може би ще има промени”, каза още Димитър Борисов.

Иво Иванов бе доста красноречив: „Персонални промени ще има. Ще видим дали ще останем.”