Бившият футболист на ЦСКА Валентин Илиев отпътува за Турция, за да се присъедини към своя клуб Волин Луцк заедно с бившия си тим ЦСКА. „Съдба, нали”, с усмивка заяви бранителят, когато разбра, че ще се засече в Истанбул с наставника на „армейците” Миодраг Йешич. Вальо коментира и последните събития в любимия му отбор.

„Естествено, че следя, какво се случва в ЦСКА. Дори поддържам контакти с много хора от отбора. Мнението за това, което се случва в ЦСКА ще го запазя за мен, защото ще се разбере по много различни начини, сигурен съм в това. Само мога да кажа, че не се случват хубави неща. Единственото хубаво е назначаването на Миодраг Йешич за старши треньор. Аз му казах още когато си тръгна от ЦСКА, че за мен той ще остане треньора и най-вече човека, с който съм работил най-добре. А това, дали за в бъдеще ще работим заедно, времето ще покаже. Сега не мога да кажа нищо по-конкретно”, заяви националът.

„Всичко е нормално. Поредната подготовка, на която отивам. Как мога да се чувствам – като на подготовка. Във Волин всичко е нормално. Аз и Занев нямаме никакви проблеми, всичко върви нормално. Първият ни лагер в Турция вече мина, това ще ни бъде вторият. Дали ще играем с български отбори обаче не мога да кажа, нямам информация”, каза още централният защитник.

„На този етап не можем да говорим за оферти от България, защото имам договор още за година и половина с Волин Луцк. След това вече ще видим, всичко е възможно”, завърши Валентин Илиев.