Скандалите около името на Димитър Бербатов не спират, след като напусна Индия. Той даде началото с ядните критики по адрес на наставника Дейвид Джеймс, когото определи за "най-лошия треньор". 

Бербо приключи с Индия, критикува треньора на изпроводяк

Впоследствие цялата футболна общност в милиардната страна скочи на българина и го разкритикува. Сега това сториха и негови бивши съотборници, които пожелаха анонимност. Те го определиха за саможив и че не му е пукало особено за случващото се с Керала Бластърс. 

Фенове и съиграчи скочиха на Бербо: По-добре да беше замълчал

"Бербатов не беше отборен играч. Предишният треньор Рене Мюленстийн му беше голям фен и той го знаеше. Никога не се появяваше на сбирките ни. Но когато Дейвид Джеймс дойде, атмосферата в отбора се промени напълно", споделя футболистът на Керала, пожелал анонимност пред изданието "Mid Day". 

Финт от Бербо, но не на терена

За него се знае само, че има 8-годишен опит по терените в Индия, но нищо повече. Същият играч плюе здраво по Рене Мюленстийн, заради когото Бербо отиде в Индия, като твърди, че методите му били аматьорски и провалил предсезонната подготовка в Испания. 

У дома е най-хубаво: Сладки прегръдки за Бербо

Българският нападател със сигурност няма да иска да си спомня за периода си в Индия. Той беше преследван постоянно от травми и записа едва 525 минути на терена със само един гол на сметката си.