Българският нападател Димитър Бербатов демонстрира чудесните си футболни качества при равенството 0:0 на неговия ПАОК срещу Панаитоликос.

Бившата звезда на Манчестър Юнайтед се завърна в титулярния състав на старши треньора Игор Тудор при домакинството от 11-ия кръг на гръцкото първенство. Българският футболист пропусна последните три мача на ПАОК – два за първенство и един за Лига Европа.

Отличните заложби на нападателя личаха видимо за всички, на фона на останалите играчи на „Тумба“, въпреки това, той пропусна да се разпише. В 60-ата минута българинът беше замесен в една от най-обещаващите атаки на ПАОК, но тимът така и не стигна до победен гол. 

В 80-ата пред Бербатов се отвори най-добрата възможност за попадение, но ударът мина покрай вратата на съперника.

В края на срещата гостите от Панаитоликос също изправиха на нокти феновете на ПАОК, след като Маркос Пауло излезе сам срещу вратаря, но не успя да завърши контраатаката.

Една от най-интересните ситуации обаче бе в 38-ата минута. Тогава Георгиус Кусас изрита топката от своята половина, към вратата на Панайотис Гликас, с което постави в много неприятна ситуация вратаря на ПАОК, като за малко не се получи куриозен гол.

След равенството тимът на Димитър Бербатов, в който се състезава и бившият играч на Левски Гари Родригес, заема 6-о място във временното класиране с 16 точки. Панаитоликос е на 11-а позиция с 12 пункта.

Както вече стана ясно всички зрители ще могат да гледат част от мачовете на българския футболист, след като Нова Броудкастинг груп закупи правата за домакинските мачове от първенството на Гърция на ПАОК. Разбира се, те ще се излъчват и на платформата Gong Play.