Българският национал Георги Миланов получи контузия при равенството на Грасхопър 1:1 срещу домакините от Вадуц в мач от 22-ия кръг на швейцарското първенство по футбол. 
Бившият халф на Литекс и футболист номер 1 на България за 2014 година започна като титуляр, но беше заменен още в 22-та минута на срещата от Флориан Камбери.

Миланов получи два тежки тежки удара в началото на срещата и това принуди старши треньора на гостите Пиерлуиджи Тами да го замени, след като халфът получи медицинска помощ в рамките на три минути между втория удар и появата в игра на Камбери. 

В крайна сметка българският национал, който е преотстъпен в Грасхопър от руския ЦСКА Москва, догледа мача от трибуните в компанията на свои съотборници.

Мунас Дабур даде аванс на Грасхопър в 25-ата минута, но Армандо Садику изравни седем след началото на второто полувреме и измъкна точка за отбора от Лихтенщайн. Грасхопър е втори в генералното класиране с 14 точки пасив от лидера Базел, докато Вадуц се намира на последната позиция в Суперлигата на Швейцария./БТА


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS