Българският защитник Васил Божиков игра пълни 120 минути за Касъмпаша, който отпадна след изпълнение на дузпи в 3-ия кръг за Купата на Турция от треторазредния Кастамонуспор. Редовното време завърши 2:2, след двете продължения двата отбора си размениха по едно попадение за 3:3, а при наказателните удари аматьорите триумфираха със 7:6.

Елитният Касъмпаша на два пъти повеждаше в резултата- в 10-ата минута и в 65-ата чрез Санхариб Малки и Джонатан дел Вале, но играчите на Кастамону все връщаха попаденията. Те излязоха напред в 93-ата минута, но Хакан Арслан изравни за 3:3 пет минути по-късно. Стигна се до наказателните удари, където отборът на Касъмпаша пропусна два пъти, а на Божиков не му дойде ред да стреля.

Коняспор без Димитър Рангелов нямаше проблеми срещу Коджаели Бирликспор от 4-а лига и го разгроми с 4:1. Николай Михайлов отново не беше в групата на Мерсин, който се промъкна с 5:4 при дузпите и 3:3 в редовното време и продълженията срещу истанбулския Фатих Карагюмрукспор от 3-а лига./БТА