Звездата на българския национален отбор и на Тотнъм Димитър Бербатов отговори на появилите се информации за интерес от страна на Манчестър Юнайтед, съобщи Tribalfootball.

Нападателят заяви, че не съжалява, че преди време не довел до край преговорите с „червените дяволи”.

„Сър Алекс ме следи от доста време чрез скаутите на Манчестър Юнайтед и дори се водеха някакви преговори. В крайна сметка подписах с Тотнъм. Няма за какво да съжалявам. И може би ако продължавам да играя добре тук, те ще могат да идват и да ме гледат всяка събота или неделя”, каза Бербатов.

„Аз подписах с Тотнъм за четири години, но никой не знае какво ще се случи в бъдещето. Дойдох тук, за да се развивам. Kогато играеш добре, несъмнено някой ще те забележи и ще те поиска в отбора си”, допълни българският национал.

„При всички положения идването ми в тима на Мартин Йол е положително за моята кариера. Аз просто искам да играя и да вкарвам, а когато приключа тук да ме запомнят с добро”, добави звездата на Тотнъм.

Преди ден излезе информацията, че Бербатов е основна трансферна цел на Манчестър Юнайтед, като първата оферта е за приблизително 25 милиона паунда.

Още новини от България и света четете в darik.net