Звездата на Удинезе - Родриго Де Пол заяви, че се чувства добре в Удине и на този етап няма никакво намерение да напуска отбора. През последните няколко трансферни прозореца, включително и през януари, към аржентинеца имаше интерес от доста елитни клубове, но до сделка така и не се стигна. Аржентинският национал бе силно свързван с преминаване в Интер, но поне до лятото той остава играч на „зебрите“.

"Чувствам се добре в Удине и не мисля за нищо друго. Отборът е най-важен сега, а къде ще играя след това зависи от много фактори. Не отричам, че към мен имаше сериозен интерес от някои клубове, но поради различни причини нищо не се случи. Ще завърша сезона в Удинезе, а след това ще видим", заяви той.

Нападателят коментира и темата с многото отложени мачове в Италия и сериозното разпространение на коронавируса.

„Смятам, че това не е добре за всички и се надявам скоро нещата да приключат. Определено е тъжно, когато слушаме колко хора умират, а вирусът продължава да се разпространява из страната. Никой от нас не иска да играе пред празни трибуни и вярвам, че това е правилното решение за всички, по-добре отложени мачове, отколкото срещи без публика“, коментира още Де Пол.

 

Автор: Делян Калинков