Отборът на Дженоа започва да се представя все по-добре в Серия А. Футболистите на Давиде Балардини спечелиха 7 точки в последните 3 мача, а вчерашният успех срещу Каляри с  1:0, бе изключително важен за „грифоните“ в битката им за оцеляване.

Генуезци нямат допуснат гол  вече в 3 поредни срещи, а добрата работа, която върши новият мениджър се отчита от всички в клуба. Балардини наскоро замени на поста Роландо Маран, а според вратаря на Дженоа Матиа  Перин това е било правилното решение в този момент. „Аз познавам отлично Балардини, и знаех, че той ще промени нещата.

Напоследък играем все по-добре и резултатите ни не са случайни. Възвърнахме си желанието за победа, настроението в отбора е чудесно.

При Маран сякаш загубихме жаждата си за победи, нямаше я амбицията, нещо ни липсваше. За съжаление, обикновено така се случва във футбола, когато не спечелиш няколко мача и треньорът е виновен за всичко. Радвам се, че сега сме на правия път, но ни очаква още много работа“, сподели бившият страж на Ювентус.