Президентът на Наполи Аурелио Де Лаурентис обяви, че клубът се цели в привличането на ляв бек и нападател, но това ще стане само след като бъдат продадени играчи от сегашния състав.

Клубът представи през тази седмица новото попълнение Джиовани Ди Лоренцо от Емполи. Лоренцо играе като десен бек, като шефът на “партенопеите“ заяви, че преди закупуването на нови играчи ще трябва да има изходящи трансфери.

“Лятото е дълго, но като клуб успяхме да запазим стабилността си и не преминахме през големи вътрешни рокади. Анчелоти ще е начело за още 2 години и преди привличането на други ще трябва да мислим за напускащи играчи“, заяви Де Лаурентис.

“Вече привлякохме Ди Лоренцо, който може да играе и на дясното крило, доколкото съм запознат. Имаме голямо разнообразие от нападатели и преди да решим дали ще купуваме или не ще трябва да решим кой да продадем. Вече имаме десен бек, сега ни трябва ляв бек и нападател, но само ако един от нашите напусне.“, завърши президентът с разбора на трансферните планове на Наполи.

Автор: Емануил Тодоров