Не е тайна, че отборът на Интер изпитва сериозни финансови проблеми. Въпреки спечелената титла в Серия А, „нерадзурите“ са в доста деликатна ситуация относно финансовото състояние на клуба.

Президентът на Интер Стивън Джанг се очаква да се срещне с играчите и ще ги помоли да се откажат от двумесечна заплата. Ръководството вярва, че подобни мерки ще помогнат на клуба в трудната ситуация.

Всеки играч ще вземе решение по този въпрос индивидуално. В следващите дни играчите ще имат възможност да се срещнат с ръководството на клуба, за да обсъдят ситуацията, пише „Gazzetta dello Sport“.

Не е известно дали треньорът Антонио Конте също ще бъде помолен да се откаже от заплатите. Пресконференцията на Конте преди двубоя с Рома в сряда беше отменена, за да се избегне разпространението на ненужни слухове за ситуацията в клуба. Треньорът ще даде интервю за клубния канал.

Конте ще се срещне с Джан през следващите седмици, за да обсъди бъдещето си в Интер.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.