Отборът на Парма надви с 2:1 Наполи в двубой от 35-ия кръг на италианската Серия А. Интересното е, че и трите попадения са от дузпа. Пръв точен от бялата точка бе Джанлука Капрари, последва отбелязана дузпа и от Лоренцо Инсиние, а в края на срещата Деян Кулушевски донесе трите точки на своите. 

Гостите стартираха ударно и можеха да поведат още в 5-ата минута, но ударът на Матео Политано бе спасен от Луиджи Сепе. 

След половин час игра последва възможност и за домакините. Лука Силигарди се включи добре в наказателното поле, но мощният му удар срещна противниковата защита и нулевото равенство се запази. 

В добавеното време на първата част съдията Антонио Джуа отсъди дузпа за Парма, след като Марио Руи извърши нарушение. На бялата точка застана Джанлука Капрари, който изпрати топката в десния ъгъл на Алекс Мерет, който се хвърли в другата страна. 

В 54-ата минута съдията отсъди дузпа и за Наполи. Точен от бялата точка бе Лоренцо Инсиние, който с точен удар в долния ляв ъгъл възстанови равенството. 

В края на срещата съдията отсъди трета дузпа - този път отново за Парма, след като Калиду Кулибали се намеси лошо и препъна съперника си. Този път Деян Кулушевски вкара топката във вратата на Алекс Мерет и донесе победата на своя отбор. 


Така Наполи засега остава извън топ 6 и има 56 точки. Парма, от своя страна, се изкачи чак до 10-ото място с 43 пункта в своя актив.