Легендата на Интер Луис Суарес заяви, че отборът не може да разчита на звездите Иван Перишич и Мауро Икарди в битката за титлата. Според бившия испански национал двамата не са топ играчи и това ще си проличи.

„Нерадзурите” спечелиха първите си 4 шампионатни мача в Серия А под ръководството на Лучано Спалети, ала снощи направиха изненадващо 1:1 срещу Болоня. „Да сравняваме Интер с Ювентус без съмнение е прекалено и твърде рано”, коментира Суарес.

Шеф на Интер: Икарди остава тук за дълги години

„В момента Интер е отбор, който се изгражда, разполага с много добри играчи и страхотен треньор. Те все още са стъпка зад Ювентус и Наполи и нямаше нужда от тази грешна стъпка, за да го установим.”

„Подобна разлика имаше и при Стефано Пиоли, и при Роберто Манчини, и при Клаудио Раниери. Трудното е да поддържаш постоянство през сезона, а Интер никога не е показвал зрялост в това отношение. При все това основите са добри. Спалети е перфектният, за да държи всички под пара. Той няма да спечели първенството, но съм сигурен, че ще се справи доста добре.”

Икарди сипа сол в раната за ултрасите на Интер

„Икарди и Перишич е са топ играчи. Какво значи това ли? Така казват в Англия и САЩ. Икарди е голмайстор, той е капитан на Интер и е важен футболист. Може би още не е суперзвезда, той трябва да се справя добре и в Европа, а досега сме го виждали само в Италия. Спалети обаче е прав – приоритетът е изграждането на колектив”, допълни Луис Суарес.