Капитанът на Интер Мауро Икарди за пореден път доказа, че не се страхува да предизвиква най-крайните привърженици на отбора, които открито го недолюбват. От известно време двете страни са на в ситуация на „студена война”, а футболистът изглежда се забавлява с нея.

Ултрасите на Интер: Икарди не е нашият капитан!

Група ултраси атакува Икарди и колата му

Миналата година беляза големия разрив във взаимоотношенията, а причината бе пасаж от автобиографията на Икарди. Ултрасите на Интер се разгневиха жестоко и открито започнаха да зоват ръководството да отнеме капитанската лента от аржентинеца.

Впоследствие те предприеха и други ходове, като посъветваха четящите тяхното списание вече да не скандират името на футболиста. „Както всички други футболисти, и този не заслужава нищо. Когато Икарди или който е да друг вкара, скандирайте за Интер. Ние се екзалтираме от фланелката, а не от тези посредственяци. Когато дикторът започне да обявява състава, пропускайте името на този презрян аржентинец”, агитираха радикалните фенове.

Интер предлага нов договор на Икарди от страх

Икарди не остана длъжен и публикува видео на своя профил в "Инстаграм" как един от тарторите в агитката и целият „Джузепе Меаца” крещят името му след гол.

 

🔵⚫️⚽️ #MI9 #SanSiro

A post shared by Mauro Icardi (@mauroicardi) on