Младата изгряваща звезда на Интер Себастиано Еспозито сподели, че за него Ромелу Лукаку е като брат. Младата надежда на италианския футбол добави, че е истинско удоволствие да се работи с Антонио Конте и сподели своите мечти във футбола. 

"Лукаку е един от най-милите хора, които познавам, започна младокът“. 

"Той е страхотен човек и много ми помага. Благодарение на него намерих своето място сред отбора и се чувствам много добре. Той буквално ме взе под крилото си и се отнася с мен така, все едно съм по-малкия му брат. Аз просто се уча от него и се развивам".  

17-годишният нападател вече има 3 мача за "нерадзурите" като направи своя дебют срещу Парма на 26 октомври.  

"Аз живея за футбола и вече постигнах някои от моите мечти. Конте е впечатляващ, наистина страхотен мениджър.  Интер за мен е училище, но и семейство. Израстваш не само като футболист, но и като личност". 

Младата надежда на италианския футбол не крие вълнението си, когато заговори за националния отбор на Италия. Амбициите на Еспозито са големи и той иска след време да бъде новият лидер на Италия.

"Извървях пътя си стъпка по стъпка и стигнах дотук.  Всеки, който не се раздава на 100 процента всеки ден просто няма да бъде в националния отбор. Аз искам да бъда лидер независимо  за кой клуб играя, завърши изказването си играчът".

Автор: Дидо Калинков