Наставникът на Интер Симоне Индзаги бе доста разочарован след нулевото равенство срещу Дженоа. Специалистът смята, че отборът му е заслужавал трите точки и просто не е имал късмет да прати поне веднъж топката зад стража на “грифоните” - Салваторе Сиригу.

“Резултатът със сигурност оставя горчив вкус. Трябваше да започнем по-уверено. Дженоа е в добра форма и ни създаде проблеми в първите 20 минути, но след това със сигурност заслужавахме повече с представянето си. Както и срещу Сасуоло, отправихме 20 удара, но не вкарахме гол. Очевидно е, че трябва да се справяме по-добре. Няма да навеждаме глави. Скоро ще се върнем към победите”, сподели Индзаги.

“37 пъти влязохме в наказателното поле на Дженоа, ударихме греда, имахме и други положения. Щом това не е достатъчно, за да печелим мачовете си, значи трябва да правим повече. Миналата седмица никой от тимовете в топ 6 не победи. Mоже би у отборите се е натрупала умора, което е малко странно”, продължи наставникът.

“Намираме се в период, в който просто не ни върви. Разочароващо е и за нас, и за феновете, но знам, че те се гордеят с това, което правим през сезона. Вече спечелихме Суперкупата, в битката за титлата сме, в Шампионската лига преминахме групите и сме на полуфинал за Купата на Италия”, завърши Индзаги.