Крилото на Рома Амантино Мансини бе много щастлив от гола, който отбеляза срещу Лион в Шампионската лига. „Беше важен гол и изискваше както техника, така и сила,” заяви бразилецът, който вкара страхотно попадение.

„Знаехме, че мачът ще е труден, тъй като Лион е много силен отбор, но Рома се представи почти перфектно тази вечер. Всички заслужават похвала за начина, по които играха.”

Мансини получи диагонален пас от Франческо Тоти, и тотално обърка своя защитник Скилачи с дузина финтове преди да изстреля топката с левия крак, и тя попадна точно в горния ъгъл на вратата, пазена от Купе.

Това обаче не е най-добрия гол на Мансини: „Успях да направя нещо подобно срещу Удинезе, дори финтовете станаха по-добре, но не успях да вкарам.”

„Надявам се класирането ни на четвъртфинал да е повратна точка за клуба, тъй като не е лесно. Рома се справя много добре в Европа този сезон и се надявам да можем да поддържаме това темпо. Това е и отговор към нашите критици, тъй като пресата ни разкъсваше в последните дни и ние им доказахме, че грешат.”