Отборът на Торино се справи с Дженоа и взе с 3:0 двубоя си от 33-и кръг на италианската Серия А. В 32-ата минута Бремер откри резултата, а през втората част Саша Лукич и оформиха класическата победа. 

Още в първите минути на срещата гостите натиснаха и имаха шанс да открият резултата в 7-ата минута. Андреа Пинамонти получи прецизно подаване в наказателното поле и отправи незабавен удар, но Салваторе Сиригу предотврати ранно попадение. 

Последва спокойствие, докато не дойде 32-ата минута, когато Бремер засече топката от ъглов удар и с прекрасен изстрел с глава изведе Торино напред в резултата. 

Gulliver/GettyImages
17 снимки

Началото на втората част бе идентично със старта на двубоя. Ласе Шьоне овладя отскочила топка след разбъркване в наказателното поле на домакините и стреля в долния ляв ъгъл, но вратарят отрази опита с брилянтно спасяване. 

В 69-ата минута Матия Дестро си освободи пространство за удар, но опитът му бе неточен и премина встрани от вратата. 

Малко по-късно обаче Саша Лукич удвои аванса на Торино с фантастичен гол от границата на наказателното поле. С мощен снаряд покрай вратаря сърбинът реализира за 2:0. 

Точно в 90-ата минута Андреа Белоти отправи прострелен удар и отбеляза феноменално попадение оформи крайното 3:0 за "биковете". 

Така отборът се изкачи до 15-а позиция и вече има 37 точки, а Дженоа остава на косъм от зоната на изпадащите с едва 30 точки.