Отборът на Ал Итихад Джеда измъкна равенство 2:2 срещу сочения за фаворит Ювентус в приятелската среща, играна в Саудитска Арабия. “Бианконерите” успяха да обърнат резултата от 0:1 до 2:1, но в крайна сметка не задържаха преднината си в последния си мач за годината.

Старата госпожа игра предимно с резервните си футболисти, въпреки че в състава личаха имена като Дел Пиеро и Давид Трезеге.

Карири изведе домакините напред, след удар в центъра на вратата, в 11-та минута на мача. Само 6 минути по-късно Старата госпожа показа класа и успя да върне попадението за 1:1. Джовинко получи добър пас от Алесандро дел Пиеро и не остави шансове на стража на Ал Итихад.

В 33-та минута Полуаен се оказа на точното място в точното време и изведе гостите напред, а асистенцията отново бе на опитния Дел Пиеро. Още преди да приключи първото полувреме Ал Итихад стигна до изравнителното попадение. За 2:2 се разписа Аиса след добра атака на домакините.

През второто полувреме в игра за италианския град се появиха Амаури и Канаваро, но след почивката зрителите не станаха свидетели на повече голове. По-добрите положения и отигравания определено бяха в полза на Ювентус, но приятелската среща приключи при 2:2.