Вече бившият наставник на Реал Мадрид Зинедин Зидан призна, че все още не е наясно с какво ще се захване в бъдеще. В момента специалистът се е отдал на активна почивка, като през уикенда бе забелязан да наблюдава финала на „Ролан Гарос“, а ден по-късно посети светско събитие в Париж.

„Почивам и не знам с какво ще се захвана от новия сезон. Най-важно е решението, което взех. Ще видим какво ще се случи в бъдеще“, каза Зидан, цитиран от Marca.

Зизу напусна Кралския клуб само пет дни след като го изведе до трети пореден трофей в Шампионската лига и общо 13-и в историята на клуба. След забележителната работа, която свърши на „Сантиаго Бернабеу“ от началото на 2016-а насам,  французинът се отдаде на заслужен отдих, като не скри, че ще наблюдава с интерес Световното.

„Отборът на Франция има потенциал. Очаквам да стигне далеч и защо да не спечели Мондиала“, анализира шансовете на „петлите“ Зидан.

Що се касае до една от младите надежди на селекцията – Килиан Мбапе, Зизу каза: „Той изключителен за годините, на които е. Трябва да го оставиш да прави, каквото може, защото винаги взима коректното решение“.


Още новини: 

Реал сви кръга до четирима в избор на треньор

Един от спряганите с Реал Мадрид, казал "не"