Търсенето на нов наставник на Реал Мадрид се сведе до четири опции. Новината е на близкия до клубното ръководство вестник "Марка". 

Според изданието, президентът Флорентино Перес иска да има скорошна развръзка и затова е отхвърлил всички странични варианти, които се спрягаха в медиите, включително и днес. 

Затова босът е ограничил кандидатурите за поста до четири, върху които ще концнтрира всичките си усилия. А те са Маурисио Почетино, Антонио Конте, Юрген Клоп и легендата на клуба Мичел. 

Изданието анализира всяка една от опциите за поста, като от написаното изглежда, че най-вероятният вариант за заместник на Зинедин Зидан е именно Мичел. Просто защото другите трима са твърде трудни за ангажиране. 

Перес вече е направил всичко по силите си да ангажира Почетино, дори е чул "да" от него, но босът на Тотнъм Даниел Леви категорично е отказал да се раздели с аржентинеца. След това Перес се насочил към Клоп, но там проблемът е друг. Самият германец не искал да напуска Ливърпул, а и освен това искал да подходи максимално колегиално и да изпълни договора си. 

Така засега везните клонят към Мичел, чиято последна работа беше начело на Малага, но беше уволнен през януари тази година. Впоследствие андалусийците отпаднаха. 

За да бъде ангажиран Мичел, Перес трябва да се откаже окончателно от опциите от Висшата лига, а ако няма бърза развръзка с някого от тях, това ще се случи до края на седмицата. По всичко личи, че развръзката около новия треньор на Реал Мадрид е скоро.