Старши треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан разкри, че е доволен от победата с 2:1 над Леганес в мача от 35-ия кръг на Ла Лига, макар в тима на “белите” да  липсваха някои от ключовите играчи.

Реал наказа Леганес и без Роналдо

Френският специалист запази голяма част от титулярите, сред които и голямата звезда на “лос меренгес” Кристиано Роналдо, за реванша срещу Байерн Мюнхен от полуфиналите на Шампионската лига във вторник. Припомняме, че първият двубой завърши при победа от 2:1 за “белите” в Мюнхен.

“Днес на няколко пъти се ядосах на себе си за разни неща, но не и на играчите. Доволен съм от представянето им. Бяха за пример. Първото полувреме бе феноменално. Няма как да сме щастливи от постигнатото в Ла Лига, тъй като загубихме много точки в началото на първенството”, коментира френският специалист.

“Помолих момчетата да играят срещу Байерн така, както никога не са го правили, защото се нуждаем от това, за да стигнем до финала. Трябва да изиграем голям мач. Трябва да покажем най-доброто, на което сме способни, за да се класираме. Готови сме и сме напълно решени да победим. Това е мачът на годината”, призна Зидан.