Ръководството на Манчестър Сити по всяка вероятност ще успее да отмъкне футболиста на Реал Мадрид Иско Аларкон след края на сезона, пишат медии в Англия.

Разпралият Аржентина Иско: Зизу ми няма доверие в Реал

Според "Mirror" процедурите по финализиране на сделката са стартирали веднага след зашеметяващото представяне на 25-годишния полузащитник срещу Аржентина. Припомняме, че Иско наниза хеттрик във вратата на "гаучосите", а това нямаше как да не подтикне шефовете на Сити към действие.

Отново по информация на британското издание Иско отдавна попада сред основните цели на мениджъра на "гражданите" Хосеп Гуардиола за предстоящия трансферен прозорец. Каталунският наставник настоява за привличането на испанския национал и работи усилено за осъществяването на сделката.

Иско седмият, който бележи хеттрик на Аржентина

Иско отдавна попада в полезрението на манчестърици. През 2013 година бившият шеф на "граждание" Мануел Пелегрини се опита да привлече футболиста на "Етихад" от Малага, но в крайна сметка той реши да премина в Реал за сумата от 23 милиона паунда.

Иначе самият Иско наскоро призна, че не получава достатъчно доверие от наставника а "белите" Зинедин Зидан. Това до известна степен би могло да означава, че краят на кариерата му на "Сантиаго Бернабеу" е доста близо.