Легендата на Барселона и България Христо Стоичков изказа прелюбопитно мнение относно дузпата, която бе отсъдена в полза на Реал Мадрид срещу Ювентус.

Макар и бивш футболист на каталунците и отявлен техен привърженик, той изказа безпристрастно мнение и дори подкрепи решението на главния съдия Майкъл Оливър, в следствие на което "белите" елиминираха противника и се класираха на полуфиналите на Шампионската лига.

Стоичков в Топ 10 на бивши звезди, станали слаби треньори

Стоичков сподели своето мнение в рубриката "Питай звездата" по американската телевизия за испаноговорящи "Унивисион".

"Отговаряме на всички въпроси, които пристигат от социалните мрежи. Въпрос от Дани Наваро - има ли дузпа или не?", попита водещият Стоичков.

"Няма какво да се дискутира - повече от чиста дузпа. Има контакт. Няма значение дали е в първата или в 93-ата минута. Жалкото е, че защитата на Ювентус допусна грешка и остави в 93-ата минута двама свободни играчи на Реал в малкото наказателно поле. Така че няма място за дискусия. Лошо решение на футболистите на Ювентус, категоричен бе Стоичков.

Стоичков поканен на шоу-мач в Ереван

"Искаш да ни кажеш, че наистина бе дузпа?", попита отново водещият.

"Дузпа е! Ето - видяхте, чухте. Призна го Христо, който е от Барселона. Защото други не искат да си го признаят. Дузпа има", потвърди Камата.