Временният наставник на Реал Мадрид Сантиаго Солари говори пред медиите преди двубоя от 11-ия кръг на Ла Лига срещу Валядолид, който ще се яви негов повторен дебют на "Сантиаго Бернабеу", след този като играч.

През седмицата "белите" отстраниха Мелия след 4:0 в среща от 1/16-финалите в турнира за Купата на краля. Това бе и официалният дебют на Солари начело на Реал.

"Доволен съм от увереността и желанието за победи. Вкарахме 4 гола срещу Мелия. Работихме през седмицата с удоволствие. Искам да продължаваме така. Винисиус е един от всичко нас. Всички, които не са контузени, е възможно да играят. Всички са изключително добри футболисти. С различен опит, спечелени титли - това е един страхотен отбор. Няма неизменни титуляри. Бейл е страхотен играч. Искаме да показва своите качества във всеки мач. Той е фантастичен и ни го показва всеки ден", започна аржентинецът.

"Няма отбор "А" и отбор "Б". Отбор "Б" е Кастиля. Само тези, които са контузени, не играят. Но, разбира се, има играчи, които имат по-голям опит и зрялост. Но има и по-млади състезатели с огромен талант", добави той.

"Валядолид е отбор, който работи много на терена. Играе високо с агресия. Един труден и сериозен мач ни чака. Ще направя повторен дебют на "Бернабеу". Като играч бе неописуемо. Апелирам към подкрепа. Знам каква амбиция имат всички тук. Желанието за победа тежи, но никога не напуска този клуб", каза още бившият играч на Реал Мадрид. 

"Все още не знам дали ще продължа да водя отбора. Гледам само към следващия мач, върху него съм фокусиран. Бих се почувствал добре, ако остана. Бих се радвал, ако Реал продължи да играе както отбора от "Деветата", "Десетата", "Единадесетата" и "Дванадесетата" и Тринадесетата" Шампионска лига...Този отбор от "Тринадесетата" трябва да се преоткрие", заключи аржентинецът.