Треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне сподели, че не може да си представи Атлетико Мадрид без нападателя Антоан Гризман. Специалистът коментира слуховете за раздяла с французина преди гостуването на Алавес от 29-ия кръг на Ла Лига. Двубоят е на 30 март (събота) от 21.45 часа.

В последните седмици отново се появиха информации за интерес от страна на Барселона към световния шампион с „петлите“. Такива имаше и през лятото на 2018 година. Тогава обаче самият нападател пресече всички коментари по темата, като поднови договора си с „дюшекчиите“.

„Не се притеснявам от слуховете за бъдещето на Гризман. Той е нашият капитан и винаги е отговарял с действията си на терена. Сега имаме важен мач и трябва да отвърне. Темата „Гризман“ не ме притеснява“, започна Симеоне.

Гризман коментира слуховете за трансфер в Барселона 

„Не мога да си представя Атлетико без Гризман, защото той има договор с клуба, защото е един от капитаните ни и защото даде много на клуба, откакто дойде. Представям си, че на Гризман му предстои голям мач. Това са мислите ми за него“, обясни още аржентинецът.

28-годишният Гризман премина в Атлетико през сезон 2013/14 от Реал Сосиедад. През настоящия сезон в Примера нападателят взе участие във всичките 28 мача на мадридчани, в рамките на които отбеляза 12 гола. Французинът има още 2 попадения за Купата и 4 в Шампионската лига.