Големите пари, които се разхвърчаха наляво-надясно през лятото за трансфери и заплати, са породили желания за по-голямо възнаграждение и у мегазвездатата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо, съобщава „Маrca”.

Роналдо прехвърли топката на Перес за новия договор

Според испанското издание португалецът се е наредил на опашката за увеличение на заплатата, като иска да приира поне по 25 милиона евро годишно, колкото се смята, че получават Неймар и Лионел Меси.

 Португалецът поднови договора си с „Кралския клуб” миналия ноември, който ще го задържи на „Сантиаго Бернабеу” до лятото на 2021 година. Тогава CR7 вече ще бъде на достолепните 36 години и вероятността да приключи кариерата си, или да премине в друг клуб, е много голяма.

Момиченце се превърна в звезда, имитирайки Роналдо

Самият Роналдо коментира възможността да подпише нов договор, но отбеляза, че на питането по-добре може да отговори президентът Флорентино Перес

„Това е добър въпрос. Доволен съм, нещата следва да се случват по естествен начин. Удовлетворен съм от отбора. Този въпрос обаче е по-добре да бъде адресиран към президента, той ще отговори по-добре от мен. Аз правя това, което обичам, и съм щастлив“, каза Роналдо.

Почетино: Роналдо? Сещам се за един по-добър

Отново “Marca” пояснява, че 32-годишният нападател не е в конфликт с ръководството и не настоява за въпросните 25 милиона евро. В момента мадридчани не предвиждат да отправят  подобно предложение към португалеца, тъй като на дневен ред стои подновяването на договорите на част от останалите играчи на Реал.