Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино постави на пиедестал звездата на тима Хари Кейн, който във вторник вечерта сам изкова победата с 3:0 срещу АПОЕЛ Никозия от груповата фаза на Шампионската лига, реализирайки хеттрик. Наставникът на „шпорите” дори си позволи да направи любопитно сравнение между Кейн и мегазвездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо.

Реал с пълководец CR7 превзе "жълто- черната" крепост

„Все още е едва септември и аз очаквам от него да продължава да бележи. Всички нападатели, които са на нивото на Кейн притежават по нещо специално. Те са убийци. Хари притежава също това умение. Той и Роналдо са съвсем различен тип играчи. За мен Хари е един от най-добрите нападатели. Кристиано е различен – той не е обикновен нападател, също както и Меси не е. Но това не променя мнението ми за Хари”, каза Почетино.

Английски голмайстор се вдъхновява от Меси и Роналдо

„Кристиано е фантастичен  - един от най-добрите. Хари също е спечелил мястото си сред тях, а може би е и по-добър, защото е по-млад. Те са точно този тип играчи, който всеки треньор мечтае да има в тима си”, призна наставникът на „шпорите”.