Нападателят на Реал Мадрид Кристиано Роналдо коментира възможността да подпише нов договор с Кралския клуб. Португалецът заяви, че се чувства добре на „Сантиаго Бернабеу“, но отбеляза, че на питането по-добре може да отговори президентът Флорентино Перес.

Голямата звезда на „белия балет“ говори след победата с 3:1 над Борусия Дортмунд. Два гола за успеха отбеляза самият Роналдо, а Гарет Бейл се разписа веднъж.

Роналдо закръгли две страхотни постижения

„Изглежда мач след мач трябва да доказвам кой съм. Учудва ме мнението на публиката за мен. Доволен съм от моя мач номер 400, головете не знам колко са. Тези, които ме коментират, добре знаят кой съм. Много съм щастлив, защото знаех, че ако имам възможност, ще вкарам. Понякога вратарите отразяват. Аз съм професионалист, никога не се отчайвам. С чисто съзнание съм и съм готов за критиките, които всеки път са по-лоши. За да съм този, който съм, това е заради работата и отбора. Щастлив съм“, започна Роналдо.

В Реал Мадрид доста футболисти подновиха договорите си, запитан за неговия контракт и да дали се готви нов такъв, Роналдо сподели: „Това е добър въпрос. Доволен съм, нещата следва да се случват по естествен начин. Удовлетворен съм от отбора. Този въпрос обаче е по-добре да бъде адресиран към президента, той ще отговори по-добре от мен. Аз правя това, което обичам, и съм щастлив“.

През лятото имаше много спекулации около името на португалеца, в това число и че ще напусне Кралския клуб: „Да сте чули нещо от моята уста?! Хората говорят за Кристиано всеки ден на този свят. Ако трябва да отговарям на всичко, трябва да да живея за пресата, аз аз живея за футбола“.