Операция "Кристиано Роналдо обратно в Манчестър Юнайтед" официално е в ход, пише "Diario Gol". Според испанското издание ръководството на "червените дяволи" официално е отправило оферта към португалската звезда. 

Жозе готов да преглътне егото, нужен му е Роналдо

Предложението е повече от съблазняващо, имайки предвид сумата, която му предлагат манчестърци, за да се завърне отново на "Олд Трафорд". Според испанското издание от  Юнайтед са готови да плащат на звездата на Реал Мадрид главозамайващите 30 милиона евро на сезон. 

Роналдо има договор с "Кралския клуб" до лятото на 2021 година. Медиите в Испания обаче от известно време твърдят, че той не е доволен от възнаграждението, което получава в момента. Кристиано е разочарован от факта, че президентът на Реал - Флорентино Перес все още не му е отправил предложение за нов договор и поради тази причина португалецът малко по малко започва да се оглежда настрани.

Кристиано Роналдо иска да получава с едно евро повече от Меси

"Червените дяволи" пък моментално са решили да се възползват от създалата се ситуация, а и фактът, че мястото на Жозе Моуриньо виси на косъм е дало тласък на събитията. Неудовлетворяващите резултати и отпадането от Шампионската лига през настоящия сезон са принудили португалския специалист да прибегне към услугите на Роналдо.

Моуриньо се надява да избегне евентуално уволнение през следващия сезон и се надява петкратния носител на "Златната топка" да му помогне за това.