Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо е готов да преглътне егото си само и само да запази мястото си начело на "червените дяволи". Според "Diario Gol" португалският наставник смята да загърби конфликта със звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо, за да го върне на "Олд Трафорд". 

Роналдо влезе в престижен Топ 3, но върхът още е далеч

Както е известно, двамата се познават отлично, след като работеха заедно на "Сантигао Бернабеу" в период от 3 години. Неведнъж обаче медиите в Испания разкриваха за неразбирателство между наставника и голмайстора, докато в крайна сметка не се стигна до напускането на Жозе в посока Юнайтед.

Неудовлетворяващите резултати и отпадането от Шампионската лига през настоящия сезон, обаче, са на път да принудят португалския специлиаст да прибегне към услугите на Роналдо. Моуриньо се надява да избегне евентуално уволнение през следващия сезон и се надява петкратния носител на "Златната топка" да му помогне за това.

Какво е бъдещето на CR7? Отговори лично босът на Реал

Бъдещето на Роналдо също не е съвсем ясно. Напоследък се шуми усилено, че между футболиста и президента на "белите" Флорентино Перес също няма разбирателство. Португалецът не усеща подкрепата на ръководството и това би го подтикнало да напусне. 

Роналдо трудно стартира настощия сезон, но бавно набра ритъм. Към момента има на сметката си 37 гола в общо 35 мача с фланелката на мадридчани.