Който си е помислил, че сапунената опера “Неймар в Пари Сен Жермен” е приключила, жестоко се е заблудил. Драмите около бразилската перла едва сега започнаха да се разплитат и тъкмо когато стана ясно, че не иска да е повече играч на Барселона, той отпраши към... Португалия.

Култов Моуриньо: 222 млн. не са много за Неймар

Папараци са изловили нападателя, като според The Sun той умишлено се е покрил там в опит да избегне цялата шумотевица около трансферната многомилионна сага с парижани. На летището в Порто е бил посрещнат от представителя на Пари Сен Жермен Максуел. Това разбира се подсказа веднага на британското издание, че футболистът може и да премине медицински прегледи в Португалия, далеч от френската столица.

ПСЖ с интересен подарък за “добре дошъл” за Неймар

Ако тази информация сама по себе си е вярна, то Неймар съвсем съзнателно е решил да подмине забраната на Барселона да преминава медицински прегледи в друг клуб, без стриктното разрешение на ръководството.

Бащата на Неймар е споделил пред медиите, че днес той и синът му ще дадат повече подробности и ще говорят по темата.

Милионите на ПСЖ ще хвърчат за заплатата на Неймар

Както е известно парижани ще платят освобождаващата клауза от 222 милиона евро, фигурираща в довогора на бразилеца с Барселона. По последна информация Неймар ще бъде официално обявен като играч на ПСЖ в събота.