Голямата звезда на Барселона Лионел Меси е научил, че кризата на неговия голям конкурент през годините – Кристиано Роналдо всъщност е много по-сериозна, отколкото повечето хора мислят. Част от медиите в Испания заявиха, че аржентинецът е останал потресен, когато е разбрал какво всъщност се случва в Реал Мадрид.

Айфеловата кула разкрива новия носител на "Златната топка"

Агентът на Роналдо води тайни преговори с ПСЖ

В момента 32-годишният Кристиано преминава през един от най-тежките си периоди, откакто играе за „белия балет”. Въпреки своите 8 попадения в Шампионската лига дотук, в Ла Лига той е вкарал само скромните 2 гола в 10 мача. Съвсем на обратния полюс и представянето на Меси за Барса и не е чудно защо дистанцията между двата колоса на испанския футбол достигна 8 точки в полза на „блаугранас”.

Рамос: С Кристиано понякога имаме несъответствия, но сме приятели

BBC вече е минало свършено за Реал

Аржентинецът останал разтърсен, когато получил сигурни сведения какво точно е положението на Роналдо в Реал. Според „Диарио Гол” Меси е научил, че проблемите за португалеца на терена са само малка част от случващото се. В съблекалнята съюзниците на Кристиан били намалели драстично. Голяма част от футболистите на Реал били разочаровани от бледото му представяне в мачовете и са поискали четирикратния носител на „Златната топка” да прекара известно време на пейката.

Меси: Не знам дали с Кристиано можем да сме приятели

Освен това Меси дочул, че Роналдо се чувствал недооценен в Реал. Една от причините за това е по-ниската заплата, която той получава в сравнение с аржентинеца. Подписването на нов договор с Реал на този етап обаче изглежда крайно невероятно. Нещо повече – мнението на Роналдо като че ли загубило обичайната си тежест в клуба.