Звездата на Барселона Лионел Меси заяви, че за приятелство между него и спрягания за негов съперник в света на футбола Кристиано Роналдо не би могло да става дума. Според аржентинеца двамата нямат допирни точки в ежедневието си.

Край! Меси подписа до 2021 година

“Не знам дали с Роналдо можем да бъдем приятели. Ако искаме да изградим приятелство, то трябва да прекарваме време заедно, за да можем да се опознаем. Ние нямаме подобни взаимоотношения, основно защото се виждаме единствено на гала вечери, където си разменяме по няколко думи”, призна аржентинецът.

Лео коментира кризата, в която се намира вечния съперник в испанското първенство Реал Мадрид. В момента "белите" изостават на цели 10 точки от Барселона в класирането и се намират на третото място с актив от 24 пункта.

Меси изтъкна Сити и ПСЖ, но не отписа Реал

“Кризата в Реал е временна. Не се случва за първи път. В края на сезона те отново ще се борят за всичко заради отбора, който представляват, играчите, които имат и защото винаги е било така”, каза Меси.

“Има много добри играчи, които заслужават да спечелят Златната топка. В последните години бяхме само двама, но сега играчи като Неймар, Килиан Мбапе и Луис Суарес могат да се състезават за наградата”, допълни той.