Ако някой се е съмнявал в класата на Еден Азар, нека си помисли добре. Защото с попаденията си в мрежата на Уест Хем в понеделник вечерта, звездата на Челси задмина една от големите фигури в световния футбол Кристиано Роналдо. 

Разбира се, касае се за постиженията на двамата във Висшата лига. С точните си изпълнения в мрежата на "чуковете" белгиецът има вече 85 гола в английския елит. Докато португалецът остана с 84, след като напусна Манчестър Юнайтед. 

Впоследствие CR7 премина в Реал Мадрид, където се превърна в истинска легенда и бележеше средно по 50 гола на сезон. А сега интересното е, че името на Азар се спряга за трансфер именно на "Сантиаго Бернабеу", където трябва да запълни празнината, оставена от напускането на Роналдо. 

Очаква се интересна трансферна сага през лятото, но сделката изглежда почти сигурна, защото и самият белгиец отказва да преподпише с Челси, с който е обвързан само сдо 2020 г. и клубът ще се види принуден да го продаде, за да не го загуби за без пари. Въпросът е само на каква цена ще се случи това.