Антонио Конте няма да е новият треньор на Реал Мадрид. Това обяви журналист от „Sport Mediaset“ в интервю за телевизия „Deportes Cuatro“.

Според журналиста, италианският треньор „е взел решение да откаже на Реал Мадрид, след като много дълго време е разсъждавал относно възможността. Двете страни не могат да постигнат споразумение. Причините, поради които са прекратени преговорите не са известни. Конте е взел решение да не поема Реал Мадрид, защото е нямал да има цялата подкрепа на съблекалнята.“

Бордът на директорите на Реал Мадрид ще трябва да вземе решение относно уволнението на Жулен Лопетеги и неговият заместник.

Според повечето информации, след неуспешните преговори с Конте, Сантиаго Солари ще води временно Реал Мадрид, като не е изключено той да бъде начело на тима не само в мача за Купата на Краля срещу Мелия, но и в предстоящото домакинство на Реал Валядолид на „Сантиаго Бернабеу“ от 11-ия кръг на Ла Лига.

От Реал Мадрид все още не са затворили вратата за Конте, въпреки че от „Sport Mediaset“ са повече от категорични, че италианецът няма да е новият треньор на отбора.

Антонио Конте иска дългосрочен договор от Реал Мадрид

Преговорите между Реал и Конте зациклиха

Куртоа стиска палци да не работи пак с Конте

Ако Конте поеме Реал, край с хранителните прегрешения

Конте казал "не" на Милан в очакване на Реал

Всичко явно е сигурно: Конте спешно прекрати ваканцията си

Най-големите победи на Барса над Реал Мадрид 

Намек за Лопетеги или предупреждение за Конте - какво каза Рамос?

Лопетеги чака само подписа върху уволнението си

Лопетеги сам и с наведена глава след крушението в Ел Класико

Лопетеги се сбогувал с играчите на Реал Мадрид

Реал Мадрид уволнява Лопетеги, Конте го сменя