Преговорите между Реал Мадрид и Антонио Конте на този етап са прекратени, тъй като двете страни не са успяли да постигнат споразумение, съобщава „Marca“.

Когато всичко сочеше, че Конте ще бъде заместникът на Жулен Лопетеги и се очакваше италианецът да бъде представен още във вторник за нов треньор на отбора, преговорите се оказаха по-сложни, отколкото на пръв поглед изглеждаха и пристигането му на този етап на „Сантиаго Бернабеу“ изглежда много трудно за реализиране.

Макар и да не е изключен такъв сценарий, имената на Сантиаго Солари и Роберто Мартинес отново са на дневен ред пред ръководните фактори в Реал Мадрид.

Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес ще се срещне по-късно днес с борда на директорите на клуба, след което се очаква да бъде оповестено уволнението на Жулен Лопетеги и името на неговия заместник.

Конте е фаворит за наследник на Лопетеги, но настъпилото усложнение в преговорите между двете страни може да доведе в крайна сметка до назначаването на Сантиаго Солари. Не е изключено и друг треньор да поеме отбора. Сред другите възможности, които се дискутират са Роберто Мартинес и Гути.

Почти сигурно именно Солари ще води Реал Мадрид в мача за Купата на Краля срещу Мелия.

Още новини: 

Ако Конте поеме Реал, край с хранителните прегрешения

Конте казал "не" на Милан в очакване на Реал

Всичко явно е сигурно: Конте спешно прекрати ваканцията си

Най-големите победи на Барса над Реал Мадрид 

Намек за Лопетеги или предупреждение за Конте - какво каза Рамос?

Лопетеги чака само подписа върху уволнението си

Лопетеги сам и с наведена глава след крушението в Ел Класико

Лопетеги се сбогувал с играчите на Реал Мадрид

Реал Мадрид уволнява Лопетеги, Конте го сменя