Бомбата „Кристиано Роналдо“ няма да се деактивира само с по-голяма заплата и смяната на старши треньора на Реал Мадрид Зинедин Зидан, твърди вестник „El Pais“.

Роналдо се чувства пренебрегнат от президента на Реал Мадрид Флорентино Перес и неговия вътрешен кръг.

Според информацията, причината за това е, че Кристиано не получава подкрепа от клуба в проблемите му с испанската прокуратура. Преди няколко месеца португалецът е помолил Флорентино Перес да му окаже публична подкрепа, но президентът на Реал Мадрид е отказал.

Перес също така е отказал да ходатайства за Роналдо пред данъчната служба, която към момента отказва да постигне споразумение със звездата на Реал Мадрид.

Португалецът продължава да поддържа своята невинност, въпреки че се съгласи да се признае за виновен пред Министерството на финансите, за да избегне затвора.

Кристиано се чувства сам и като престъпник без никаква обществена подкрепа.

Освен това Роналдо категорично е против привличането на Неймар на „Сантиаго Бернабеу“. Той е наясно, че бразилецът ще бъде по-добре заплатен от него, а това не му харесва. Португалецът категорично не иска да бъде в един отбор с 26-годишния футболист.

Плановете на Кристиано Роналдо бяха да бъде изградена негова статуя на стадиона и част от спортния комплекс на Реал Мадрид да носи неговото име. Там трябваше да бъдат изложени и част от успехите на най-важния играч в историята на Реал Мадрид. Разногласията с Флорентино Перес обаче продължават и той забелязва, че клубът не му отдава заслужената почит.

Роналдо смята, че президентът е изключително несправедлив спрямо него.