Димитър Бербатов смята, че Жозе Моуриньо трябва да се завърне начело на Реал Мадрид. Според бившия футболист на Тотнъм и Манчестър Юнайтед, португалецът е точният човек за „белия балет“. Българинът смята, че Специалния може да се справи с кризата, която в момента обхвана „кралския“ клуб.

„Честно казано, бих искал отново да видя Моу в Мадрид, на първа линия на битката. Той е способен да спечели уважението на съблекалнята. Той е треньор, който знае как да печели и точно сега, това е единственото нещо, което трябва да тревожи Реал Мадрид“, коментира Бербатов.

„След 1:4 от Аякс и натрупаните загуби в Ел Класико е ясно, че няма начин за спасение на Солари“, прогнозира българският футболист.

„Човек, след като в три поредни години е спечелил Шампионска лига, може да загуби мотивация“, продължи Бербо.

„Честно казано, нещо трябва да се случи в Реал Мадрид. На хартия те разполагат със страхотен отбор, но по някаква странна причина нищо не работи в момента“, допълни той.

„Почетино е сред фаворитите за нов треньор на Реал Мадрид. Ако испанците се обадят на Тотнъм това лято и им предложат добри пари за него, мисля, че ще бъде трудно да им се откаже“, обясни бившият играч на „шпорите“.

„Ясно е, че това ще бъде интересно лято“, предрече Бербатов, който също така изключи възможността Неймар или Мбапе да преминат на „Сантиаго Бернабеу“ през следващия сезон.

„Мисля, че Реал Мадрид ще хвърли много пари на трансферния пазар, но това няма да включва Мбапе или Неймар. Много се спекулира около техните имена, но колко мислите, че ще струва? Най-малко 250 милиона евро! Това е скандално“, каза още Димитър Бербатов.