Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес иска Жозе Моуриньо да се върне начело на отбора и то веднага, твърди „AS“. Идеята на шефа на „кралете“ не среща подкрепа от никой от неготово обкръжение.

Генералният директор и дясна ръка на Перес – Хосе Анхел Санчес смята, че Моуриньо не е най-подходящият човек, който да поеме Реал Мадрид в момента.

Освен това португалецът има търкания с някои от лидерите на Реал Мадрид, сред които са капитанът Серхио Рамос, Карим Бензема и Марсело.

Рамос категорично се обяви против завръщането на Моуриньо на „Сантиаго Бернабеу“ в разговора си с Флорентино Перес, което допълнително е вбесило президента на „кралете“.

Перес е споменал желанието си да назначи Моуриньо по време на срещата с директорите на клуба. Той смята, че "твърдата ръка" на специалиста може да сложи контрол над отбора и да върне дисциплината в тима.

Флорентино Перес вече е провел няколко разговора с Моуриньо и всички очаквания са португалецът да бъде назначен за старши треньор на отбора в понеделник, ако Хосе Анхел Санчес не успее да уреди друг вариант за поста до началото на следващата седмица.