Войната между Барселона и Пари Сен Жермен за Марко Верати никак не е приключила, а каталунският гранд няма намерение да се предаваа преди летният трансферен прозорец официално да бъде затворен, пише Marca.

Верати помоли за прошка и обяви: Щастлив съм в ПСЖ

Преди два дни италианецът прекъсна мълчаливата си политика, за да поиска прошка от ръководството и феновете на парижани и да заяви, че няма намерение да напуска тима през лятото.

Испанското издание разкрива, че сагата между Верати и Барса съвсем не е достигнала заветната крайна точка. По последна информация президентът на “блаугранас” Хосеп Мария Бартомеу е изпратил съобщение на футболиста, което гласи следното: “Ще чакаме до 31 август.”

Верати - затворник в ПСЖ?

Това означава, че от Барса са готови да чакат до последния момент решението на Верати, който според агента му Донато Ди Кампли  е истински затворник в ПСЖ.

„Да откажеш да продадеш Верати за 100 милиона евро се превърна във въпрос на гордост. Знаете ли какво ми каза Ал-Хелайфи? Той ми каза, че футболистът има договор до 2021 година и никога няма да го продаде, защото го счита за шампион и фигура, около която да се гради отборът”, каза Ди Кампли пред Corriere dello Sport.