Агентът на полузащитника Марко Верати сензационно обяви, че Пари Сен Жермен третира неговия клиент като заложник и отказва да го продаде на Барселона.

Пред „Кориере дело спорт” Донато Ди Кампли хвърли далеч повече светлина върху начина, по който френският клуб оперира, за да запази може би най-голямата си звезда. От каталунския гранд вече обявиха публично нежеланието на ПСЖ да продава, а Ди Кампли поясни, че главният проблем произтича от катарския собственик Насер Ал-Хелайфи.

Босът на Барса: Верати иска при нас

„ПСЖ иска да изгради конкурентен тим, който да печели в Европа, а не просто да доминира в Лига 1 и Купата на Франция”, обясни импресариото пред „Кориере дело спорт”.

Ракитич: Тръгвам си, ако Барса вземе Верати

„Да откажеш да продадеш Верати за 100 милиона евро се превърна във въпрос на гордост. Знаете ли какво ми каза Ал-Хелайфи? Той ми каза, че футболистът има договор до 2021 година и никога няма да го продаде, защото го счита за шампион и фигура, около която да се гради отборът.”

Барселона с нова офанзива за Верати, ПСЖ се дърпа

„Босът призна, че ако продаде Верати, рискува да загуби работата си, а в Доха никога не биха му го простили. Просто Верати е затворник на емира, който притежава Пари Сен Жермен. Марко е напълно наясно с договорните си обвързаности с ПСЖ, но е нормално да бъде поласкан от интереса на Барселона”, заяви Ди Кампли.