Цялата сага с футболиста на Пари Сен Жермен Марко Верати клони към края си. Полузащитникът постави точка на мълчаливата политика, която спазваше в последните седмици, и обяви, че бъдещето му е свързано с френския гранд. По този начин италианецът пресече всички спекулации, че ще премине в Барселона.

Верати - затворник в ПСЖ?

Верати бе основана цел на „блаугранас“ трансферния пазар това лято, но изглежда до сделка няма да се стигне.

„Видях това, което е говорил моят агент и трябва само да кажа, че това не са моите думи като цяло. Развълнуван съм, че се завърнах. Искам да помоля за прошка всички – клубът, феновете, президента, съотборниците ми. Щастлив съм в Пари Сен Жермен“, заяви пред клубната телевизия Верати, цитиран и от Marca.

Босът на Барса: Верати иска при нас

„Преминахме през някои неща в изминалите дни. В момента обаче съм емоционален, защото се върнах и започваме отново работа. Знам, че клубът ми вярва и искам още веднъж да му се извиня. Не съм говорил до момента, защото изпитвам уважение към ПСЖ. Ако съм този футболист, то е благодарение на ПСЖ“, добави Верати.

„Публикациите, които излизаха, не бяха мои думи. Допусната е грешка. Всички сега искат да се концентрират и да работят. Това е и моето желание“, добави играчът.