Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти бе доста самокритичен след трудната победа над Селта с 2:1 като гост в мач от Ла Лига. Той обаче не показа никакво притеснение от искрите между Белингам и Винисиус в края на първото полувреме. Тогава бразилецът шутира неточно вместо да подаде към по-добре позиционирания си съотборник. 
 
„Не съм видял ситуацията, но не виждам проблем. Реакцията на Джуд показва, че има не само характер, но и топки. След мача ги видях да си говорят и да се забавляват. Не мисля, че има проблем помежду им. Белингам игра на друг пост. Идеята бе той да действа от втора позиция и да не позволява на съперника да ни създава проблеми с пасовете си. Хареса ми как се справи, той се нагоди към новата схема.
Изпитвахме трудности, особено през първото полувреме и може би проблемът е в мен, че не обясних достатъчно добре какво искам от играчите. Твърде лесно губехме топката и страдахме от контраатаките на съперника. Трябва да подобрим това, защото централните защитници бяха твърде отворени и губехме топката в средата на терена. Затова Чуамени действаше между тях. През втората част нещата се подобриха", заяви Анчелоти, за когото мачът със Селта бе №200 в Ла Лига начело на Реал Мадрид.