Кристиано Роналдо хвърли в смут феновете на Реал Мадрид с изявленията си от финала на Шампионската лига насам, а сега спекулациите за бъдещето му продължават с пълна сила. Храна за тях дадоха информациите, че суперагентът Жорже Мендеш, който се грижи за делата на португалеца, е в Париж. 

Там той се е срещнал с боса на Пари Сен Жермен, а всички са категорични, че двамата са обсъждали преминаването на носителя на пет Златни топки на "Парк де Пренс". А въпреки очакваните санкции от УЕФА за нарушаване на финансовия феърплей, парижани са готови да платят, каквото Реал пожелае от тях за звездата. 

Според информациите от Франция, от ПСЖ са готови да включат в сделката бъдещата голяма звезда на световния футбол Килиан Мбапе. За него миналата година парижани платиха 180 млн. евро и надцакаха именно Реал за подписа му. 

Иначе Роналдо е възмутен от факта, че мадридският гранд не му предложи увеличение на заплатата и той продължава да взима по-малко пари от Лео Меси и Неймар. Точно затова португалецът е категоричен, че иска да се махне. 

А в същото време, поредната индикация, че бъдещето му не е свързано със "Сантиаго Бернабеу" е, че Роналдо беше единственият играч на отбора, който отказа да се снима с екипа за следващия сезон. Отделно от това липсваше и от видеото с представянето на екипировката.