Една легенда се завърна, където ѝ е мястото - под светлините на прожекторите. Зинедин Зидан дебютира като наставник на Реал Мадрид, а това стана по мечтан начин - с разгром с 5:0 над коравия тим на Депортиво Ла Коруня. 

Героят тази вечер се наричаше Гарет Бейл. Уелсецът летеше по терена и реализира хеттрик за погрома над галисийците. Другите две попадения в двубоя бяха на Карим Бензема. Първото от тях беше под номер 100 за него за мадридчани в Примера дивисион. 

Реал започна надъхано този мач и си личеше, че иска да направи дебюта на Зизу специален. За това се постараха и феновете, които го посрещнаха като истински крал и не спряха да го аплодират при официалния му дебют начело на тима. 

"Белите" се постараха рано да решат интригата и поведоха още след четвърт час игра. Тогава след полуудар-полуподаване на Серхио Рамос, Бензема отклони топката с пета и тя влезе в мрежата. Гостите претендираха за засада в тази ситуация. 

В интерес на истината, съотборник на Бензема беше зад защитата при неговия удар, но самият французин беше покрит и явно за рефера това беше достатъчно основание да признае редовността на гола. 

Всичко изглежда приключи само седем минути след това. В 22-та минута Гарет Бейл сложи началото на головата си серия в мрежата на Депортиво. Тогава Дани Карвахал проби до аутлинията и центрира перфектно на главата на уелсеца, който от границата на вратарското поле просто разстреля стража за 2:0. 

Домакините вече се забавляваха след този развой и играеха за публиката. В 25-та минута Кристиано Роналдо тресна гредата, а малко след това пропиля и друг хубав шанс да се разпише. В крайна сметка това не му се удаде. 

Но за сметка на това се отчете с асистенция. В 49-та минута португалецът проби перфектно по фланга и намери непокрития Бейл в наказателното поле. Уелсецът стреля технично в близкия ъгъл на вратаря и направи преднината на Реал класическа. 

Но това не беше всичко в тази битка. Бейл преследваше своя хеттрик и стигна до него в 63-та минута. Тогава Тони Кроос центрира великолепно и качи топката на главата му, а уелсецът повтори упражнението от първата част и след като надскочи защитата на Ла Коруня, прати топката в мрежата за крайното 4:0. 

До края на мача играчите на Реал се забавляваха на терена, а в края остана време и за още един гол. Той беше дело отново на Бензема в продължението на мача, а попадението дойде след страхотно отиграване с първо докосване от страна на французина. 

В крайна сметка резултатът остана 5:0 и успехът им беше достатъчен за мечтан дебют на Зизу на "Бернабеу", а мадридчани показаха знаци на съживяване и пак са близо до върха. Те вече имат 40 точки и са само на две от лидера Барселона. Ла Коруня е на осмо място с 27 точки.